Anestezie computerizată

Durerea este doar o amintire

În cazul anesteziei computerizate, computerul controlează presiunea de injectare a anestezicului, prevenind injectarea substanţei anestezice dacă presiunea este prea mare. Se elimină astfel riscul lezării ţesuturilor şi implicit, durerea. Confirmarea audio şi vizuală a anesteziei face ca injectarea anestezicului să fie exactă şi mai puţin stresantă.

Pornind de la această realitate, cabinetul stomatologic Dentexclusiv Iași vine în întâmpinarea tuturor prin sistemul STA (anestezie locală computerizată), pentru a reduce anxietatea şi fobia faţă de tratamentul stomatologic.
Sistemul STA de anestezie locală permite ca ţesutul (gingia) să fie anesteziat înainte ca acul să pătrundă adânc.

 

Radiografie stomatologica

Aproximativ 50% din populaţie prezintă un grad crescut de anxietate când trebuie să meargă la doctorul stomatolog, fobie ce pleacă în principal de la acul seringii pentru anestezie.

Avantajele sistemului STA:

• administrare uşoară şi precisă, cu un ac foarte fin;
• anestezierea unui singur dinte, fără a prinde buzele, limba, obrajii; dispare astfel senzaţia de disconfort, poţi zâmbi imediat, poţi relua imediat toate activităţile zilnice;
• anestezia este profundă şi se instalează imediat;
• datorită cantităţii de ser controlate computerizat, precum şi locului precis unde este injectat anestezicul, numărul necesar de injecții este mai mic;
• piesa de mână poate fi uşor mascată şi dispare astfel disconfortul creat de vederea seringii clasice.

Cu Dentexclusiv, vizita la stomatolog devine o vizită la un prieten drag. Programează-te fără teamă.

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.