Prima consultaţie stomatologică

Echipa cabinetului stomatologic Dentexclusiv Iași pune pe primul plan nevoile şi dorinţele din punct de vedere stomatologic ale pacienţilor săi.

Prima consultaţie stomatologică în cabinetul stomatologic Dentexclusiv Iași

La prima consultaţie, discutăm despre problemele de sănătate generale (dacă există) şi conturăm o imagine de ansamblu asupra stării de sănătate oro-dentară. Îţi vom solicita completarea unui chestionar medical şi vom realiza câteva fotografii pentru o analiză dentară estetică amănunţită.

 

Vezi care sunt tarifele Cabinetului Stomatologic Dentexclusiv Iasi!

Contacteaza medicul stomatolog la 0754 850 152

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tale, vom stabili mai multe variante de tratament, pe care le analizăm subliniind avantajele şi dezavantajele fiecăreia şi planificarea acestora în timp.

Întrebarea cea mai frecventă fiind legată de costuri, am dori să înţelegeţi că este absolut necesară această primă vizită în cabinet pentru a vă răspunde cât mai concret la toate întrebările. Ceea ce poate fi considerat de pacientul nostru “un dinte ce are nevoie de o plombă”, în realitate poate fi vorba de un tratament complex.

De exemplu, un dinte afectat de carie poate avea mai multe soluţii de tratament:
• Obturaţie;
• Tratament de canal (dacă a fost afectat nervul), urmat de reconstrucţia acestuia prin oburaţie cu pivot sau coroană dentară;
• Extracţie dentară, în condiţiile în care coroana este compromisă.

Nu preţul trebuie să fie criteriul de selecţie a variantelor de tratament, ci calitatea acestora care asigură şi durabilitatea rezultatelor. Acest fapt nu înseamnă însă că recomandăm cele mai costisitoare tratamente. Punem accent deosebit însă pe informarea pacientului şi pe calitatea lucrărilor.

De asemenea, tot în această primă şedinţă, îţi vom explica procedurile de igienizare oro-dentară şi îţi vom recomanda produsele de care ai nevoie pentru a-ţi menţine starea de sănătate într-o formă excelentă.

În cabinetul nostru stomatologic, această şedinţă este gratuită şi are drept scop informarea pacientului, fiind în acelaşi timp şi o oportunitate de a cunoaşte echipa şi cabinetul.

Dacă nu ai fost la stomatolog în ultimele 6 luni, este timpul să ne faci o vizită. Te aşteptăm cu drag!

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.