Siguranţă

Sănătatea ta, pe primul loc

Spaţiul de lucru al cabinetelor stomatologice “poartă“ de obicei o saturaţie microbiană crescută datorată manoperelor specifice efectuate în cavitatea orală cu piese rotative (turbine) ce favorizează împrăştierea la distanţă de fluide contaminate cu agenţi patogeni.

Pentru siguranţa dumneavoastră, am acordat o importanţă deosebită respectării cu stricteţe a măsurilor de asepsie şi antisepsie în cabinetul nostru, având în minte deviza medicală “în primul rând, să nu faci rău”.

În cabinetul stomatologic Dentexclusiv, sterilizarea respectă normele europene în vigoare, utilizând pentru procesul propriu-zis autoclav clasa B cu imprimare automată a parametrilor de sterilizare de la prestigioasa firma Getinge.

În cadrul protocolului de decontaminare folosim soluţii dezinfectante aprobate de Ministerul Sănătăţii şi băi de ultrasunete pentru imersia instrumentarului. Ulterior, acesta este uscat şi sigilat în pungi speciale de unică utilizare cu ajutorul unei maşini de sigilat.

Procesul de sterilizare poate fi urmărit prin:

  • • Imprimarea automată de către autoclav a orei, datei când s-a efectuat sterilizarea, precum şi a parametrilor tehnici ai acesteia;
  • • Virajul de culoare al pungii cu instrumentar;
  • • Banda test pentru autoclav;
  • • Pachetele de verificare şi cardurile Bowie & Dick ce permit controlul calităţii sterilizării realizate.

Pregătirea lucrului se face în mod vizibil, folosind pahare de unică folosinţă şi aspiratoare, iar instrumentarul de lucru este desigilat în faţa fiecărui pacient. Personalul cabinetului stomatologic foloseşte întotdeauna mănuşi, măşti şi capeline de protecţie.

După fiecare pacient, asistenta dezinfectează toate suprafeţele de contact (fotoliul dentar, spray-ul de apă, aer, lampă) cu soluţii speciale dezinfectante, respectând timpul de acţiune al acestora pentru un efect bactericid şi virucid. Aerul din încăpere este purificat cu ajutorul lămpilor cu ultraviolete.

Accesul în cabinetul stomatologic Dentexclusiv este permis doar după acoperirea pantofilor cu botoşei de unică folosinţă.

Vezi aparatura de care dispunem

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.