Așteptări


Ne dorim să răsfățăm fiecare pacient!

La cabinetul stomatologic Dentexclusiv Iași ai siguranţa unor tratamente eficiente şi de lungă durată. Este o promisiune pe care o respectăm de fiecare dată. Din acest motiv, oferim garanţii pe termen lung la procedurile pe care le urmezi la noi. Pentru că vrem ca starea ta de sănătate să se menţină cât mai bună, punem accent la fel de mare şi pe tehnicile de îngrijire de după finalizarea tratamentului. Specialiştii noştri îţi vor oferi sfaturi şi-ţi vor recomanda proceduri de profilaxie, care prelungesc termenul de garanţie al lucrărilor efectuate în cabinetul nostru. 

Vino să cunoști echipa Cabinetului stomatologic Dentexclusiv!

 

Echipa doctori stomatologi Iasi

TelefonOferta luniin


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.