Cabinet stomatologic Dentexclusiv Iasi

 

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv Iași îmbină principiile clasice cu tehnologia, bunul gust cu modernul, tinereţea cu profesionalismul.

Îţi propunem o experienţă inedită, care-ţi va schimba orice părere despre vizitele la medicul dentist. Credem într-o relaţie medic-pacient de lungă durată, bazată pe respect reciproc şi profesionalism, care să se reflecte în rezultatele cele mai bune şi în zâmbetul tău plin de satisfacţie.

În cabinetul stomatologic Dentexclusiv din Iași dorim să acordăm încredere tuturor celor care ne calcă pragul. Încredere că beneficiază de tratamente stomatologice eficiente şi de toată atenţia personalului nostru. Încredere că durerea şi teama de doctorul stomatolog sunt de domeniul trecutului. Încredere că surâsul lor trezeşte admiraţie şi cucereşte.

Suntem flexibili şi găsim soluţia de tratament stomatologic potrivită pentru fiecare pacient, dar şi pe cea mai avantajoasă din punct de vedere al tarifelor stomatologice.

Respectăm timpul tău prin respectarea programărilor şi recompensăm cu generozitate fidelitatea.


Pasiunea noastră este zâmbetul tău.

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.