Cabinet stomatologic Dentexclusiv Iași

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv te întâmpină într-un ambient ce inspiră prospeţime. Decorul unde culorile predominante sunt verde crud şi mov aminteşte mai mult de o plimbare în natură. Verdele linişteşte, relaxează, iar movul reflectă înţelepciune, spiritualitate, pentru inspiraţia ta şi a noastră.

Amenajarea spaţiului este destinată confortului sporit. Schimbăm zgomotele care produc anxietate în muzică ambientală care calmează iar mirosul specific cabinetelor stomatologice este înlocuit cu cel încântător al uleiurilor esenţiale folosite în aromaterapie. 

În sala de aşteptare te poţi relaxa urmărind un film educativ despre sănătatea orodentară sau un concert de muzică clasică ori modernă. În timpul tratamentului stomatologic dorim să înlăturăm frica apărută la vederea instrumentarului şi îţi oferim I-glasses (Aparatura cabinet stomatologic), cu ajutorul cărora te detaşezi complet de atmosfera unui cabinet stomatologic obişnuit. Toate acestea, pentru ca tu să te întorci la noi oricând cu plăcere.

Te aşteptăm cu drag la cabinetul stomatologic Dentexclusiv Iași într-o atmosferă caldă şi primitoare, în care echipa de medici stomatologi are întotdeauna în minte că “e posibil ca oamenii să uite ce ai făcut pentru ei, însă nu vor uita niciodată felul în care i-ai făcut să se simtă.”

Fă o programare

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.