Echipa de medici stomatologi

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv este format din medici stomatologi din Iași, cu experienţă de 10 ani în domeniul stomatologic, responsabili şi dedicaţi meseriei.

Avem o mare dorinţă de auto-perfecţionare şi din acest motiv suntem la curent cu cele mai noi tehnologii şi tehnici din domeniul stomatologic.

Pasiunea noastră este zâmbetul tău. Facem tot ce putem să înlocuim frica de dentist cu o stare de relaxare şi încrederea că sănătatea ta se se află în mâinile unor profesionişti.

Suntem încântaţi să te cunoaştem!

DR.GEORGIANA VASIU(ALBU)  DR. GEORGIANA VASIU (ALBU) 

  Medic Stomatologie Generală, specializare Parodontologie

 Motto personal: “without passion you don’t have energy, without energy you have nothing.” -  Donald Trump

 

 

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “GR.T.POPA” Iaşi, promoţia 2004 şi a Masterului de Parodontologie “Tehnici Chirurgicale şi de Regenerare Parodontală”, promoţia 2006, membru al Colegiului Medicilor Dentişti din România, al Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR), al Uniunii Naţionale a Asociaţiilor Stomatologice (UNAS) şi al Societăţii de Stomatologie Estetică din România (SSER).

“De ce această meserie? Pentru că, înainte de toate, îmi place, mă face să mă simt împlinită şi mulţumită la sfârşitul zilei, după ce am mai redat un zâmbet pe chipul unei persoane.

Pentru mine, stomatologia este o artă: te solicită zilnic să-ţi depăşeşti limitele în creaţie, să sculptezi, să modelezi, însă trebuie să şi jonglezi cu principii tehnice, logice, precise.

Îmi doresc ca pacienţii care ne vizitează în cabinetul stomatologic Dentexclusiv să lase frica şi anxietatea faţă de medicul dentist la uşă, să păşească cu încrederea că au găsit medicul compatibil cu ei şi să plece cu un nou zâmbet, o nouă viziune legată de stomatologie şi un nou prieten.

În activitatea mea zilnică mă ghidez după principul: E posibil ca oamenii să uite ce ai făcut pentru ei, dar nu vor uita niciodată felul în care i-ai făcut să se simtă.”

Află mai multe despre Dr. Georgiana Vasiu (Albu)

 

 

DR.CORINA JACOTĂ   DR. CORINA JACOTĂ

  Medic Specialist Stomatolog Endodont - Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Gr.T.Popa" Iași, promoția 2005 și a Rezidențiatului de Endodonție promoția 2013, membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România, al Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomatologice (UNAS) și al Societății de Stomatologie Estetică din România (SSER).

  Motto personal: "singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci" - Steve Jobs.

 

"Îmi place să văd oamenii zâmbind şi ştiu că un zâmbet frumos îţi poate schimba viaţa. Mă consider extrem de norocoasă că pot face în fiecare zi ceea ce iubesc şi că rezultatele muncii mele nu îmi aduc doar mie satisfacţii, ci şi pacienţilor mei, care ies zâmbind din cabinet. Pentru mine, profesia de medic înseamnă să iubeşti oamenii, să îţi doreşti să-i înţelegi şi să-i ajuţi, să fii un om echilibrat. Este o provocare să reuşesc în fiecare zi să îmbin  ştiinţa cu arta şi tehnica pentru a obţine cele mai bune rezultate atât din punctul meu de vedere, cât şi al pacienţilor mei."


Află mai multe despre Dr. Corina Jacota

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.