Dorință


Dorește-ți un zâmbet perfect!

La cabinetul stomatologic Dentexclusiv nu numai că rezolvăm eficient problemele, dar ne ridicăm şi la înălţimea dorinţelor tale. Ai posibilitatea să-i explici medicului ce-ţi doreşti şi care sunt rezultatele pe care vrei să le obţii. În funcţie de ele, specialiştii noştri îţi vor propune tratamentul potrivit şi îţi vor da toate detaliile necesare, pentru ca tu să fii complet informat. Vei afla despre procedurile care se impun, despre costuri, despre avantajele şi dezavantajele acestora şi vei primi recomandări şi sfaturi avizate. Suntem flexibili, punem în prim plan dorinţele tale şi adaptăm schema de tratament, pentru ca ele să devină realitate. 

Cabinet stomatologic Păcurari, Iași

 

Doctor stomatolog Iasi

TelefonOferta luniin


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.