Garanţia

Scopul garanţiei este de a te asigura că tratamentele dentare efectuate în cabinetul nostru sunt sigure, precise şi au efect de lungă durată.

Un tratament stomatologic nu se termină odată cu finalizarea unei lucrări. Din acest motiv,  grija şi atenţia pentru pacienţii noştri continuă să fie importantă şi ulterior. Respectarea vizitelor periodice indicate de noi te va ajuta să menţii o stare de sănătate excelentă, preîntâmpinând orice probleme ce pot apărea pe viitor cu minimum de costuri.

Durata garanţiilor:

Implant dentar – 10 ani

Punţi, coroane metalo - ceramice - 3 ani

Punţi, coroane, încrustaţii ceramice - 3 ani

Proteze parţiale, totale - 1 an

Obturaţii - 1 an

Overdenture pe implant - 2 ani

Oferim sfaturi şi indicaţii, explicându-ţi avantajele şi dezavantajele tratamentelor. Îţi oferim şi posibilitatea de a aduce exemple şi poze ale rezultatului dorit. În cazul în care hotărăşti forma şi culoarea dinţilor, iar decizia finală îţi aparţine, medicul stomatolog nu îşi asumă responsabilitatea dacă există nemulţumiri în legătură cu alegerea făcută.

Condiţii speciale:

Tratamentele de albire: deşi dinţii se vor albi în mod garantat, dorim să precizăm că este dificil de stabilit măsura exactă a nuanţelor. Oferim în schimb posibilitatea de a repeta şedinţele de albire dentară până la obţinerea efectului dorit în cadrul aceluiaşi tratament, la interval de 1-2 săptămâni. Acestea nu implică costuri suplimentare din partea pacientului.

Tratamente de canal/retratamente: nu fac obiectul niciunei garanţii deoarece şansele de reuşită nu pot fi estimate dinainte, chiar şi sub cele mai atente investigaţii.

Faţetele dentare: în cazul acestora, te rugăm să reţii că în anumite circumstanţe limitate ar putea să se dezlipească. Cimentarea acestora implică tehnici şi materiale speciale şi din acest motiv recomandăm programare de urgenţă la medicul curant pentru a remedia problema.

În cazul puţin probabil al unei probleme sau al unui eşec, sfătuim toţi pacienţii să notifice imediat medicul stomatolog care a efectuat lucrarea. Aceasta va fi remediată în cel mai scurt timp prin retratament sau înlocuire, după caz, fără niciun cost suplimentar.

Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire, reparaţii şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior.

Garanţia se retrage sau se reduce în următoarele condiţii:

  • • Igiena orală defectuoasă/neglijată şi nerespectarea indicaţiilor medicului dentist;
  • • Lipsa unui control de rutină/tratament de igienizare o dată la 6 luni;
  • • Lipsa întreţinerii corespunzătoare a protezelor mobile/detaşabile;
  • • Modificări ale stării de sănătate generale cu implicaţii oro-dentare (diabet, epilepsie, osteoporoza, cancer, chimioterapie);
  • • Creşteri/pierderi substanţiale de greutate într-o perioada scurtă de timp;
  • • Probleme generale/locale cauzate de stres extrem (bruxism);
  • • Probleme apărute şi neanunţate la cabinet pentru care s-au încercat remedieri de către o terţă parte (alt medic, alt tehnician);
  • • Abuz de alcool, fumat, consum de droguri;
  • • Deterioarea lucrărilor din cauze exterioare (căzături, lovituri, accidente) sau obiceiuri vicioase (consum de seminţe, obiecte dure între dinţi).
  •  

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.