Nevoie


Ai o problemă stomatologică? Avem soluţia potrivită!

La cabinetul stomatologic Dentexclusiv rezolvăm simplu şi eficient problemele de sănătate oro-dentară pe care le întâmpini. Înainte de a-ţi propune schema de tratament potrivită, te invităm la o primă consultaţie gratuită, ce are ca scop evaluarea amănunţită a stării de sănătate. După ce am conturat imaginea de ansamblu şi am identificat principalele probleme şi cauzele lor, vei discuta în amănunt împreună cu specialiştii noştri despre tratamentele care se impun.

Vezi tratamente stomatologice

Pentru ca tu să fii complet mulţumit de rezultatele finale, este important să ne împărtăşeşti temerile, nelămuririle, dorinţele tale cu privire la proceduri, iar promisiunea noastră este să găsim cea mai bună soluţie adaptată nevoilor tale. 

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv te așteaptă!

 

Radiografie stomatologica

TelefonOferta luniin


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.