Restaurare coronară

 

AMALGAMATORAMALGAMATOR

Este un aparat de vibraţii cu mare viteză ce permite amestecarea tuturor capsulelor folosite pentru restaurarea coronară.

 


 

LAMPĂ FOTOPOLIMERIZARE Starlight şi LED 2000W WoodpeckerLAMPĂ FOTOPOLIMERIZARE Starlight şi LED 2000W Woodpecker

Sunt accesorii obligatorii pentru realizarea obturaţiilor fizionomice.
 

 


 

ANESTEZIE COMPUTERIZATĂ STAANESTEZIE COMPUTERIZATĂ STA (anestezie locală controlată prin computer)

Sistemul permite anestezia unui singur dinte, fără nici o altă anestezie colaterală. Anestezicul este injectat progresiv (controlat de computer) doar atunci când pacientul este pregătit. Anestezia nu se mai extinde şi în alte zone (buze, limbă), sporind senzaţia de confort. Datorită cantităţii de ser controlate computerizat, precum şi locului precis unde este injectat anestezicul, numărul necesar de injecţii este mai mic.

APEX LOCATOARE Raypex 5 VDW şi Morita RootZX II APEX LOCATOARE Raypex 5 VDW şi Morita RootZX II

Sunt dispozitive electronice folosite pentru determinarea poziţiei foramenului apical, deci a lungimii canalului radicular. Pentru că poziţia foramenului apical este determinată cu acurateţe de apex locator, se elimină situaţiile în care obturaţia definitivă de canal este prea scurtă sau prea lungă, ceea ce ar duce la eşecul tratamentului endodontic.
 

MOTOARE ENDODONŢIE X Smar Plus Dentsply Maillefer şi TCM Endo III SybronEndoMOTOARE ENDODONŢIE X Smar Plus Dentsply Maillefer şi TCM Endo III SybronEndo

Sunt folosite pentru prepararea rotativă a spaţiului radicular cu ajutorul acelor nichel-titan cu design-uri speciale.
 

APARAT CONDENSARE VERTICALĂ LA CALD DiscusDentalAPARAT CONDENSARE VERTICALĂ LA CALD DiscusDental

Asigură sigilarea completă a canalelor radiculare, ceea ce nu permite colonizarea şi înmulţirea ulterioară a microbilor reziduali.

 


 

LUPE 3,5 XLUPE 3,5 X

Permit vizualizarea şi celor mai mici structuri ce nu pot fi văzute cu ochiul liber.

 

 

DIGADIGA

 

 

 

MODULMIX ZhermakeMODULMIX Zhermake

Este un aparat de malaxare a materialului de amprentă. Dozează precis cantităţile de material folosite şi elimină orice eroare ce poate surveni.

  

ELECTROCAUTER Perfect TCS II ColteneELECTROCAUTER Perfect TCS II Coltene

Permite incizia fără presiune, controlul hemostatic şi previne contaminarea bacteriană a inciziei.

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.