Unituri dentare şi sterilizare

SCAUNE DENTARE Anthos A6 PlusSCAUNE DENTARE Anthos A6 Plus

Permit poziţionarea corectă a pacientului şi uşurinţă în curăţare şi dezinfectare. Are componentă integrată de dezinfectare care permite circularea unei soluţii bactericid. Aceasta dezinfectează circuitele interne ale aparatului. Este prevăzut cu valve antireflux care nu permit intrarea lichidelor biologice în circuitul aparatului, evitând contaminarea încrucişată.

 

AUTOCLAV clasa B GETTINGEAUTOCLAV clasa B GETTINGE cu imprimantă

Clasa B este cea mai performantă clasă de sterilizare disponibilă la ora actuală.

 

 

 

Sigilator pungiSIGILATOR DE PUNGI

Sigilatorul de pungi permite sigilarea individuală a fiecarei truse. Folia de sterilizare are indicatori care îşi schimbă culoarea numai dacă sterilizarea s-a realizat în parametri normali.

 

 

BAIE CU ULTRASUNETEBAIE CU ULTRASUNETE

Acţiunea ultrasunetelor este de curăţare în adâncime, înlăturând chiar şi cele mai dificile urme de murdărie sau de contaminare de pe instrumentar.

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.