Tratamente stomatologice

Cele mai avantajoase tratamente stomatologice din oraș!

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv vine în ajutorul tău cu o serie de tratamente stomatologice potrivite pentru buzunarul fiecărui pacient.

Îţi doreşti să te poţi bucura din plin de plăcerile zilnice ale degustării deliciilor preferate fără durere sau sensibilitate dentară? Vrei dinţi mai albi şi un zâmbet seducător? 

La cabinetul stomatologic Dentexclusiv, este plăcerea noastră să îţi îndeplinim dorinţele. Nu trebuie să fii actor pentru a avea un zâmbet strălucitor şi nu trebuie să mai amâni programarea la medicul dentist pentru că ţi-e teamă de durere. Noi te întâmpinăm cu o gamă variată de tratamente stomatologice, pe care le personalizăm în funcţie de problemele cu care te confrunţi şi de aşteptările tale.

 

Prima consultatie la cabinetul stomatologic este GRATIS. Te asteptam cu drag!

Contacteaza-ne la tel. 0754.850.152 pentru programari!

Trebuie să ne acorzi doar puţin din timpul şi încrederea ta, iar noi te vom informa în detaliu despre schema de tratament stomatologic indicată. Medicii noştri specialiști îţi vor explica în fiecare etapă procedurile pe care le realizăm şi costurile pe care le implică.

Ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor tale, oricât de mari ar fi, deoarece dispunem de tehnologie modernă care ne conferă precizie şi siguranţa reuşitei.

Nu în ultimul rând, acordăm atenţie deosebită îngrijirii lucrărilor efectuate după finalizarea lor, pentru ca tu să-ţi menţii sănătatea într-o formă excelentă.

Informează-te şi nu ezita să ne vizitezi!

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Nume
Telefon
Email
Mesaj
NO PAIN, JUST SMILES!

Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi şi mergi la medicul tău dentist în mod regulat.

Cabinetul stomatologic Dentexclusiv va ofera tratamente stomatologice personalizate si solutii potrivite fiecarui pacient.
Vino la cabinetul stomatologic Dentexclusiv pentru a discuta cu medicul stomatolog despre problemele dentare cu care te confrunti!
La cabinetul stomatologic Dentexclusiv va oferim garantii pe termen lung, rezultate eficiente ale tratamentelor si consiliere medicala.

Dorim să stabilim împreună o relaţie de lungă durată. Doar prin colaborare şi încredere reciprocă putem obţine rezultate eficiente şi satisfacţie maximă. Din acest motiv, îţi răsplătim fidelitatea şi creăm toate premisele pentru ca tu să revii la noi oricând cu zâmbetul pe buze.

Pacienții Dentexclusiv beneficiază de 3 tipuri de carduri de fidelizare. Solicită să fii inclus în programul de fidelizare Dentexclusiv!

Vizitele regulate şi menţinerea contactului permanent cu medicul dentist sunt două dintre secretele unui surâs perfect. Am creat, plecând de la nevoile tale, pachete ce includ servicii diverse, valabile pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poţi beneficia oricând de ele la un preţ avantajos.

Pachete stomatologice pentru persoane fizice și companii. Solicită abonamentul stomatologic cu beneficii incluse!

Arată familiei, prietenilor şi colaboratorilor tăi cât de mult îi apreciezi având grijă de sănătatea lor. Acum poţi oferi un dar personal, care arată cât de mult îţi pasă: carduri cadou cu servicii stomatologice personalizate, pentru o stare de sănătate excelentă.

Dăruieşte cel mai preţios cadou: sănătatea! Alege un card cadou cu servicii stomatologice personalizate.